Mattias Lindhe ny koncernchef för Orbit One Group

Mattias Lindhe har utsetts till ny koncernchef för Orbit One Group. Mattias Lindhe ersätter Mats Johansson som kommer att fortsätta som aktiv ägare med fokus på strategier och förvärv samt stöd till koncernchefen och den operativa ledningen.

Mattias Lindhe har arbetat inom Orbit One Group sedan 2016 och har som CEO styrt företaget mot ökad digita­li­sering, proces­sin­no­vation och förädlat affär­ser­bju­dande.

– Jag känner en stor glädje över att få vara med och bygga framtidens Orbit One. Vi har sedan länge den vassaste perso­nalen i branschen, med ett fantas­tiskt engagemang och stor vilja att utveckla företaget. Senaste tiden har vi även satsat stort i investe­ringar i ny teknik. När jag nu tar över som koncernchef kommer jag att fortsätta på den inslagna vägen och fortsätta bygga en EMS-tillverkare i världs­klass. Vi ska visa vägen till framtidens mest hållbara och värdeska­pande kontrakts­tillverkning, säger Mattias Lindhe, ny koncernchef för Orbit One Group.

– Mattias är perfekt för jobbet, han är en utpräglad intraprenör med fokus på process­ut­veckling och mervärde för kunden. Tillsammans med Orbit Ones fantas­tiska personal bygger vi nu vidare och siktar på en fortsatt positiv utveckling där ny teknik, kunskap och digita­li­sering hjälper oss att fortsätta utmana industrin, säger Mats Johansson.

Dela nyheten

Senaste nyheterna