Orbit One investerar i framtiden och blir delägare i Spectrum Technology

Kontraktstillverkaren av elektronik och elektromekanik Orbit One blir ny delägare i automationskonsulterna Spectrum Technology i Karlshamn. Spectrum Technology är en ledande leverantör av automationslösningar och specialiserade på att designa och implementera automatiserade system som ökar effektiviteten, minskar kostnaderna och förbättrar den övergripande prestandan för ett brett spektrum av industrier.

Kontrakts­till­ver­karen av elekt­ronik och elektro­me­kanik Orbit One blir ny delägare i automa­tions­kon­sul­terna Spectrum Technology i Karlshamn. Spectrum Technology är en ledande leverantör av automa­tions­lös­ningar och speci­a­li­serade på att designa och imple­mentera automa­ti­serade system som ökar effek­ti­vi­teten, minskar kostna­derna och förbättrar den övergri­pande prestandan för ett brett spektrum av industrier.

- Spets­kom­petens inom automation är ett villkor för ”nears­horing” och att locka fler kunder att lägga sin tillverkning nära sin marknad. Med ett delägarskap och ett mycket nära samarbete får vi full tillgång till Spectrum Techno­logys ledande kompetens inom automation. Det ger oss ytter­ligare möjlig­heter att stärka vårt tjäns­te­er­bju­dande och samtidigt utveckla ledande automa­tions­lös­ningar. Vi har redan genomfört mycket lyckade projekt tillsammans, bland annat en ny unik robotcell, speciellt utvecklad på uppdrag av ett stort svenskt industri­fö­retag, berättar Mattias Lindhe, President & Chief Executive Officer Orbit One Group.

- Det här är mycket glädjande för oss inom Spectrum Technology. Med en stor trygg partner som Orbit One som delägare kan vi ta på hos ännu mer komplexa projekt. Framför allt kan vi tillsammans fortsätta utveckla nya automa­tions­lös­ningar som skapar kostnads­ef­fektiva lösningar hos Orbit One och därmed attrahera fler kunder att flytta hem sin tillverkning, säger Jonas Lindholm, VD för Spectrum Technology.

Om Spectrum Technology

Spectrum Technology är en ledande leverantör av automa­tions­lös­ningar och speci­a­li­serade på att designa och imple­mentera automa­ti­serade system som ökar effek­ti­vi­teten, minskar kostna­derna och förbättrar den övergri­pande prestandan för ett brett spektrum av industrier. Spectrum Technology består av ett team erfarna ingen­jörer och tekniker som är dedikerade till att tillhan­da­hålla skräd­dar­sydda lösningar för var och en av kundernas unika behov.

 

För ytterligare information, vänligen kontakt

Dela nyheten

Senaste nyheterna