Orbit One lanserar ny logotype och grafisk profil

Kontraktstillverkaren av elektronik och elektromekanik Orbit One byter kostym och lanserar en ny grafisk profil, ny hemsida och en ny logotype som syns här i pressreleasen. Lanseringen är en del av Orbit Ones långsiktiga varumärkesstrategi och siktar på att ytterligare stärka Orbit Ones position på marknaden.

- Det här är inte bara en fråga om grafisk design, det handlar även om vad vi som företag står för och hur vi vill att vi ska uppfattas. Vår tidigare logotype har spelat sin roll väl, men efter 20 framgångsrika år, får vi nu ett nytt utseende som bättre repre­sen­terar det moderna, digitala och ständigt utmanande företag vi är, säger Mattias Lindhe, President & CEO Orbit One Group.

- Vi är idag ledande inom digita­li­sering, roboti­sering, effek­ti­vi­sering och Lean. Vi är en kunskaps­in­tensiv och en högtek­no­logisk tillverkare vars mål är tydligt: Att utmana och vara nummer ett inom värdeska­pande kontrakts­tillverkning. Den nya profilen kommer hjälpa oss att ytter­ligare signalera detta, fortsätter Mattias Lindhe.

För ytterligare information, vänligen kontakt

Dela nyheten

Senaste nyheterna